2018-10-17 08:34:44• hírek • (x)

Te mennyire bízol meg a webáruházakban?

A Lebada csapata.
A Lebada csapata.

A webáruházak fénykorukat élik, de nincs is csodálkozni való ezen, hiszen jóval kényelmesebb így vásárolni, mint a zsúfolt üzletek polcai között kutakodni az áhított termék után.

Valamilyen rejtélyes oknál fogva azonban az építőipari termékeket árusító oldalak nem örvendenek olyan nagy népszerűségnek. Sokan attól tartanak, hogy nem megfelelő minőségű anyagokat, eszközöket kapnak kézhez, vagy átverik őket a számlázásnál. Pedig vannak ám olyan webáruházak, ahol nem kell ilyenektől rettegnie a vásárlónak.
 

Ezek egyike a szatmári gyökerekkel rendelkező, pontosabban szólva a Lebada szárnyai alól kinövő Novolor.ro, mely válaszolva a modern kori vásárlók által támasztott igényeknek, internetes közegben is elérhetővé tette a családi vállalkozás által kínált termékeket.
 

Maga a Lebada a Pasca család vállalkozásként indult még 1991-ben, az elmúlt 27 év során pedig folyamatosan arra törekedtek, hogy minőségi építőipari termékekkel lássák el Szatmárnémeti és az egész megye lakosságát. Azaz akár a Lebadából, akár a több évtizedes tapasztalatot továbbvívő Novolor.ro-ról vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy átverésre nem kell számítanod. A Pasca család üzleteiben hozzáértő munkatársak segítenek a számodra legmegfelelőbb anyagok kiválasztásában, mi több, a Faur termékcsaládot a saját gyárukban állítják elő. Ennek köszönhetően nem légbőlkapott információkkal próbálnak rábírni a vásárlásra, hanem pontosan tudják, mi van a festékes vödörben és mire van neked szükséged.
 

A Lebada öt helyszínen várja vásárlóit. Megtalálod őket Szatmárnémetiben a Lucian Blaga 8. szám alatt, a Gheorhe Baritiu 27. alatt, de van üzletük a Károlyi úton is, a 15. szám alatt, illetve az Independentei sugárút UH8-nál is. Ha Nagykárolyban laksz, akkor sem kell kétségbe esned, ugyanis a Gencsi út 15. szám alatt is megtekintheted a Lebada kínálatát. Ugyanakkor, ha kényelmesen, pár kattintással szeretnél bevásárolni, akkor keresd fel a Novolor.ro webáruházat, ahol kedvezményes áron juthatsz hozzá a legújabb trendeket követő építőipari termékekhez és kiegészítőkhöz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: